“Покалічили і похоронили живцем”: чоловік зумів вибратися із могили, лікарі борються за його життя



В одній з областей заходу України чоловіка живцем похоронили в молі, котру силоміць змусили викопати собі самому. Проте потерпілий не загинув під землею, зумів вибратися з-під землі та звернутися до поліцейських. Зараз чоловік перебуває у реанімації.

- джерело.



Як інформує пресслужба правоохоронців, оперативникам і слідчим вдалося встановити зловмисників. 24 листопада двох громадян затримали, вони місцеві мешканці 23-х та 30-ти років. Правоохоронці встановили мотиви вчинення тяжкого злочину та відтворили хронологію подій.

У потерпілого виник конфлікт із місцевим мешканцем, який був винен йому гроші. Аби його “вирішити”, боржник звернувся до спільних знайомих.

Призначивши потерпілому зустріч за місцем мешкання одного із місцевих жителів, двоє громадян упродовж трьох годин його били. При цьому вони стріляли зі зброї над головою чоловіка, відібрали його телефон і автомобіль. Надалі вивезли його на кладовище. Застосовуючи фізичну силу, змусили потерпілого викопати “могилу” та закидали його ґрунтом.

 

Чоловіку вдалося вибратися і він звернувся за допомогою до поліцейських. Наразі у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано двох осіб. За місцем їх проживання оперативники та слідчі провели невідкладні слідчі дії та вилучили речі, які підтверджують злочинну діяльність затриманих.

 

Наразі затриманим уже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Після проведення необхідних слідчих дій їх дії можуть бути додатково кваліфіковані.


Читайте також:


Залишити коментар: