“Поховав дружину, а тепер рятує доньку”: військовий з Тернопільщини потребує допомоги у лікуванні доньки



Допомоги небайдужих у лікуванні дитини потребує військовослужбовець з Тернопільщини Сергій Янчецький, який у 2014 боронив Україну на Сході.

Пише - джерело.

Як повідомляється у сюжеті телеканалу Т1, цьогоріч у Сергія померла дружина, яка боролась з онкологією. Однак це не єдине випробування, яке випало на долю захисника. У 12-річної доньки Карінки важка недуга – ДЦП, остеохондроз поперекового відділу хребта і грудної клітки. Війський разом з матір’ю доглядає за дитиною.

Як розповідає батько дівчинки, що вона не може самостійно сидіти, і тому біля неї має постійно знаходитись дорослий. ДЦП в дитини виявили у пів року, після проходження одного із обов’язкових щеплень. Після вакцинації розвиток доньки зупинився, а загальний фізичний стан погіршувався. З роками додалися й інші супутні захворювання

Зараз дитині необхідна дороговартісна операція, яка коштує 300 тисяч гривень, та імплант вартістю близько 160 тисяч гривень. Родина військового такими коштами не володіє. Стан дитини зкожним днем погіршується.

Як розповідає Сергій Янчецький, після смерті дружини донька єдина хто в нього залишився. Оскільки операція у столичному Охмадиті запланована вже на вересень, тому залишилось всього два місяці для збору коштів.

Реквізити для допомоги:

4731 2191 2441 8066 (СЕРГІЙ ЯНЧЕЦЬКИЙ).


Читайте також:


Залишити коментар: