“Подарували” Україну суперникам! Лукашенко виступив з розгромною заявою. “Американці повинні дякувати”



Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що Захід залишив Україну одну з вирішенням проблеми закінчення війни на окупованому Донбасі.

- джерело.

Олександр Лукашенко на форумі “Мінський діалог” зазначив, що те, що відбувається в Києві, показує, що “там без розбору використовують певні сили цей процес, щоб взагалі придушити нову владу та нового президента”.

“Сьогодні ми Україну просто” подарували “своїм суперникам. Ну, що не так? Своїми руками віддали Україну. За це американці і НАТО повинні нас просто дякувати, що вони, напевно, і роблять, розмовляючи між собою”, – розповів Лукашенко.

І Європа мовчить. Ви знаєте, про кого я говорю, – наголосив президент Білорусі.

Лукашенко додав, що Зеленського завантажили “цим страшним вантажем, не його проблемами, залишили наодинці з цими проблемами”.

І зі Сходу, і із Заходу лише каміння кидають у цю молоду людину. Та отямтеся ж ви, врешті-решт. Війна не лише в Україні, війна в нашому домі, і вирішувати цю проблему нам,
– сказав Лукашенко.

Він зауважив, що якщо “нормандська четвірка” чогось варта, то уже давно потрібно було зібратися і щось вирішувати.

Досі невідомо, коли відбудеться зустріч лідерів України, Росії, Франції та Німеччини. У РФ хочуть влаштувати зустріч після розведення сил в Петрівському і Золотому. Однак, проросійські бойовики зірвали 7 жовтня процес розведення сил Пристайко: Розведення сил на Донбасі зірвалось , а Росія стверджує, що ніяк на це вплинути не може.


Читайте також:


Залишити коментар: