“Готувався до весілля”: У моторошній ДТП загинув топ-чиновник Нацполіції. Залишилась купа металу



Під Миколаєвом сталася масштабна ДТП в якій загинув заступник начальника ГУ Нацполіціі Миколаївської області, полковник поліції Сергій Сидоренко.

- джерело.

За попередніми даними, Сидоренко вранці на автомобілі Toyota Camry з херсонськими номерами виїхав з Миколаєва до Херсона. Приблизно в 5-6 кілометрах від села Шевченкове «Тойота» зіткнулася з позашляховиком «Лексус», що їхав у зустрічному напрямку. Після зіткнення обидва автомобілі вилетіли на узбіччя, в результаті зіткнення «Тойота» злетіла в кювет. Водій і пасажир «Тойоти» загинули на місці події.

На місце трагедії прибуло все керівництво управління поліції Миколаївській області: начальник ГУНП Олександр Анохін, його перший заступник Іван Виговський, заступник начальника Максим Ахрамеєв.

Працюють слідчі, експерти.

Загиблий Сидоренко також був начальником кримінальної поліції області.

З цього приводу відреагував екс-заступник глави Нацполіціі України В’ячеслав Аброськін. У своєму Фейсбук він написав, що із загиблим у нього була днями бесіда. Сидоренко нібито турбувався за зміну керівництва поліції.

«Тоді йому відповів: Сергій, зміни будуть завжди. Не хвилюйся, ти – професіонал, а таких дуже мало на сьогодні в нашій країні. Ти краще турбуйся за свою майбутню сім’ю. Коли запросиш на весілля і познайомиш зі своєю коханою, яку ховаєш від нас вже тривалий час? »- запитав у нього Аброськін.


Читайте також:


Залишити коментар: