Починають чистки! У Зеленського затіяли скандальний план для нардепів. Не сховаються



Телеграм-канал Темний лицар може вести група депутатів Слуги народу, вважає Олександр Корнієнко.

- джерело.

Керівник партії Слуга народу Олександр Корнієнко розповів, як іноді керівництво фракції звертається жартома до депутатів Олександра Дубінського і до Максима Бужанського показати вміст смартфонів, можливо, це вони ведуть анонімний телеграм-канал Темний лицар, який розповсюджує внутрішні секрети Слуги народу. Про це Корнієнко повідомив в інтерв’ю.

«Ми іноді, по приколу, запитуємо у [мажоритарників від СН Олександра] Дубінського або [Максима] Бужанського: «Ну, покажи телефон! «Саня, звичайно, з цього зробив новину, як завжди», — зазначив Корнієнко.

За його словами, в цьому анонімному телеграм-каналі багато інформації відповідає дійсності, але акценти часто змінені. «Простежується лінія: нічого у них не вийде, дохле діло», — каже Корнієнко.

Також політик стверджує, що у керівництва немає підтвердженої інформації, хто стоїть за авторством Темного лицаря.

Глава політсили вважає, що канал може наповнювати група депутатів зі Слуги народу або ж хтось із депутатів ділиться інформацією:

«Ще потрібно з’ясувати, — це один депутат робить або хтось із наших колег зливає інформацію із загального чату, а Темний лицар на її основі створює контент. Можливо, це група авторів або група депутатів».

Якщо аноніми будуть встановлені, то рішення про виключення цих депутатів розгляне фракція.

У самого Корнієнка немає впевненості, чи варто виганяти за ведення анонімних каналів з фракції. «Я не знаю, як би я в такому випадку проголосував [з питання про виключення «Темного лицаря]», — зазначив він.

На думку Корнієнка, анонімні телеграм-канали транслюють одну лінію, що, мовляв, скоро фракція більшості розпадеться.

За однією з версій керівника партії, за мережею телеграм-каналів, що описують внутрішню кухню влади, можуть стояти «ідеологічно ворожі сили, інспіровані ззовні» на кшталт місцевого офісу «Ольгинських тролів» [російська професійна ботоферма, що працює на Кремль]

«Від них від усіх [телеграм-каналів] йде така лінія — нас розірвати», — підкреслив Корнієнко.


Читайте також:


Залишити коментар: