Підозрювані у вбивстві 5-річного Кирила поліцейські пиячили цілий день – ДБР



31 травня у Переяслав-Хмельницькому патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах. Внаслідок стрілянини було поранено 5-річного Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку, пізніше дитина померла.

- джерело.

Поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець, підозрювані у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова, цілий день вживали спиртні напої.

Про це директор Державного бюро розслідувань Роман Труба повідомив Громадському. «Нами практично погодинно, похвилинно встановлено їхнє місцезнаходження після смертельного пострілу. Вони продовжували вести звичайний спосіб життя, а саме – вони зловживали спиртними напоями цілий день, цілий вечір і навіть протягом ночі», — сказав він. Водночас Труба зазначив, що, «на жаль, медицина зараз на такому етапі», що не можна встановити точну годину і точну хвилину вживання спиртних напоїв.

Як повідомляв УНІАН, 31 травня у Переяслав-Хмельницькому Київської області патрульні поліцейські Приходько та Петровець напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди. Внаслідок стрілянини було поранено 5-річного Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку.

Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні. Патрульним оголосили підозру в грубому порушенні громадського порядку, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 ККУ).

4 червня Голосіївський райсуд Києва обрав патрульним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою до 30 липня без альтернативи внесення застави. 26 червня адвокат родини Тлявових Андрій Левковець заявив, що поліція сприяла знищенню доказів у справі про вбивства дитини. Адвокат наголосив, що стріляли з вогнепальної зброї щонайменше три особи, а можливо і четверо, включно з неповнолітньою особою. Однак слідство висунуло підозру лише двом поліцейським.


Читайте також:


Залишити коментар: