Під Вінницею “копи” жорстко познущалися над затриманим: з’явилося відео



Співробітники поліції били затриманого і змушували присідати

- джерело.

У Вінницькій області співробітники поліції знущалися над затриманим чоловіком. Його били кийком і змусили присідати у відділенні поліції. Відео інциденту виклав користувач мережі Анатолій Качур на своїй сторінці в Facebook.

Автор відео розповів, що відео знято в Ямпільському відділенні поліції. Затриманого били і принижували патрульні Семчук і Бишинская, а також їхній керівник – Мілевський.

За даними прес-служби поліції Вінницької області, двох співробітників патрульної поліції і керівництво Ямпільського відділення поліції відсторонили від виконання службових обов’язків.

В даний момент відбувається службове розслідування. Всі зібрані матеріали передані до Державного бюро розслідувань для правової кваліфікації дій поліцейських.

Користувачі мережі прокоментували даний інцидент.

Спробуйте дати хід цьому відео. У Сумах було знущання над бездомним, так поліцейські отримали по заслугах;
Чим завинив цей хлопець? Чому так знущатися? Хотілося б, щоб це відео побачив наш президент. Щоб кожен, де б він не працював, сумлінно ставився до своєї роботи і не дозволяв собі принижувати людей, щоб боялися, що за такі вчинки можуть залишитися без роботи;

В шоці!!! Нічого не змінилося!!! Яка на**р реформа?!
Жах… і таке масово відбувається у поліції. Ви б бачили злість в очах оперативників, коли адвокат все ж пробивається в ділянку.


Читайте також:


Залишити коментар: