Під Одесою ревнива дружина побила копа та його колегу-поліцейську через “втіхи” на виборчій дільниці



Дружина поліцейського дізналась, що її чоловік несе службу з копом жіночої статі, завдала обом різного роду травм.

- джерело.

У Балтському районі Одеської області на одній з виборчих дільниць двоє поліцейських зайнялися нестатутними стосунками, в результаті чого постраждали.

Про це повідомляє “Страна.ua” з посиланням на джерела в МВС.

“Черговий по ГУНП попереджає всі дільниці, де несуть службу поліцейські чоловічої та жіночої статі: не вступати один з одним у неділові стосунки. Оскільки в Балтському районі (Одеська область) на одній з дільниць сталася НП з особовим складом. Дружина поліцейського, дізнавшись, що її чоловік несе службу з поліцейським жіночої статі, навідалася в приміщення дільниці, в результаті чого обидва поліцейські отримали різного роду травми”, – повідомляє ЗМІ.

Зазначається, що ця подія поставлена на контроль, це доручено довести до особового складу з метою недопущення подібних ситуацій.

Водночас, як повідомляє УНІАН, в Одеській області поліція спростовує інформацію про нібито конфлікт на виборчій дільниці в Балтському районі через нестатутні відносини між правоохоронцями.

Як повідомила керівник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Любов Гордієвська, заява про те, що між жінкою-поліцейським і її колегою були нестатутні відносини, свідком чого стала дружина правоохоронця, не відповідає дійсності.

Гордієвська пояснила, що з метою охорони громадського порядку на кожній виборчій дільниці мають бути присутні по двоє поліцейських, проте в районах, селах регіону наявними силами цю вимогу неможливо забезпечити.

“Тому було прийнято рішення задіяти додані сили, які автобусами розвозили в райони, в тому числі в Балтський район”, – розповіла Гордієвська.

За її словами, “приїжджих” правоохоронців розвозили на виборчі дільниці. На одній з них перебував місцевий поліцейський, з яким у парі “випало нести службу” жінці-правоохоронцю з доданих сил.

Як пояснила начальник відділу, поліцейські доданих сил з самого спочатку за конкретними дільницями не закріплювалися.

“Тобто поліцейська була просто наступною за списком. Тому разом з супроводжуючим вони зайшли на дільницю, де крім місцевого співробітника перебувала його дружина, яка принесла чоловікові їжу. Вона висловила невдоволення тим, що її чоловік буде кілька днів нести службу з невідомою молодою жінкою”, – розповіла Гордієвська.

Тому було відразу прийнято рішення визначити для служби на цій дільниці іншого поліцейського – чоловіка.


Читайте також:


Залишити коментар: