Під Одесою чоловіка на очах у маленької доньки вдарили ножем в спину



В Одеській області в місті Ізмаїл неадекватна жінка вдарила ножем у спину 45-річного чоловіка, який біля льодового катка грав в сніжки з чотирирічною донькою. Чоловік знаходиться в лікарні.

- джерело.

Про це повідомляє місцевий інформпортал “Курьер недели”.

Інцидент стався 13 січня близько 15:00. Навколо було багатолюдно. Коли батько з донькою грали в сніжки, до них підійшли жінка і чоловік. Несподівано жінка дістала ніж і вдарила батька дівчинки. У чоловіка пробита легеня, він втратив багато крові і переніс операцію. Попереду – тривале лікування і, можливо, інвалідність.

Дівчинка, на очах у якої все відбулося, знаходиться в шоковому стані і не говорить.

Відомо, що у нападаючої можуть бути проблеми з психікою. За словами свідків, вела вона себе неадекватно, намагалася втекти з місця злочину і всім говорила, що їй нічого за це не буде, бо у неї є “довідка”. Підозрювану після допиту в поліції відпустили додому.

У поліції заявили, що відкрито справу за статтею “умисне легке тілесне ушкодження”. Остаточну кваліфікацію злочину визначать після проведення судово-медичної експертизи. У райвідділі пояснили, що законних підстав для затримання жінки не було, тому після бесіди зі слідчими її відпустили.


Читайте також:


Залишити коментар: