ПЕРЕЛОМ РЕБЕР, РУКИ ТА СИЛЬНА КРОВОТЕЧА: на бігуна під час тренування напав бегемот



Тепер спортивне майбутнє чоловіка під великим питанням

- джерело.

Едвін Мокуо, кенійський бігун, готувався до марафонської дистанції, коли на нього раптово напав бегемот. Спортсмен намагався втекти від тварини, але зробити цього не вийшло. Про це розповідає The Star.

“Я прикинувся мертвим. Не знаю, чи допоміг мені Бог або щось ще спонукало мене зробити це. Бегемот просто стояв і дивився на мене. Він стиснув в пащі мою ліву руку і груди. Бегемот постійно кусав мене в одне і те саме місце, одночасно підкидаючи вгору і вниз”, – розповів Едвін.

Партнер по команді Денис Кіпкосгей помітив пропажу Едвіна. Бігун повернувся назад та побачив, як Мокуо бореться з твариною.

“Я побачив, як він намагається звільнитися від одного з бегемотів. Я налякав інших тварин, перш ніж направити свою енергію на того, хто напав на нього”, – розповідає Кіпкосгей.

У Едвіна спостерігаються численні ушкодження: переломи ребер, лівої руки, а також травми хребта. Окрім цього, у спортсмена була сильна кровотеча. Зараз медики говорять скептично щодо продовження спортивної кар’єри. Після цих подій Едвін вимагатиме від уряду Кенії компенсацію, оскільки проводити тренування в місцях скупчення тварин він змушений був через коронавірусні обмеження, які введені в країні.


Читайте також:


Залишити коментар: