“Перейшли до грубої сили”: У Раді відбулася перша серйозна бійка нардепів. Крики і лють



Микола Тищенко та Микола Скорик дуже агресивно з’ясовували свої стосунки.

- джерело.

Через два місяці роботи нового складу Верховної Ради народні обранці все більше стають схожими на своїх попередників. Так, парламентарії перейшли до грубої сили при з’ясуванні спірних питань.

У середу, 30 жовтня, зчепилися народний депутат від Опозиційної платформи – За життя Микола Скорик і “Слуга народу” Микола Тищенко. Відзначається, що причиною агресивної поведінки народних обранців стало невдоволення з боку Скорика через відхилення постанови про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року.

Так, під час сварки між Скориком та Тищенком депутат від ОПЗЖ штовхнув плечем “Слугу народу”. Однопартійці Тищенка намагалися запобігти бійці і заспокоїти розлюченого нардепа від ОПЗЖ. В результаті бійка закінчилася тим, що Тищенко відірвав Скорику гудзик, а соратник Медведчука в свою чергу назвав “Слугу народу” жлобом.

Варто зазначити, що перший заступник голови Верховної ради Руслан Стефанчук намагався заспокоїти нардепів і пригрозив закрити засідання, якщо ті не заспокояться і не займуть свої місця.


Читайте також:


Залишити коментар: