Пeрeглядaю Сoфiйчинi рeчi і уcвiдoмлюю, щo бiльшe нiкoли нe пригoрну її дo сeбe, — Kрик душi вбитoї гoрeм мaми



ПРОЙШЛО РІВНО 40 ДНІВ ВІД ДНЯ ТРАГІЧНОЇ СМЕРТІ МОЄЇ ДОНЕЧКИ Чорнобай Софії.

- джерело.

З болем у серці і відчаєм переглядаю Софійкині речі і усвідомлюю, що більше ніколи не пригорну її до себе, не зможу почути її такий рідний голос…Як пережити Новий рік і Миколая просто не уявляю. Це були улюблені свята моєї Софійки.

40 днів і ночей ставлю собі запитання: «Чому через безвідповідальність і вседозволеність Абдулазіза Токура і Владико Сергія повинна була поплатитись моя донечка? Чому?» Один із винуватців смерті моєї дитини-навіть не був затриманий і досі знаходиться в «активному рошуку» правоохоронними органами, інший — і досі під домашнім арештом (міра запобіжного засобу так і не була замінена).

А моя дитина переживши неймовірний біль від отриманих травм померла через 6 годин у реанімації.

На даному етапі досудового розслідування матеріали справи відправлені на експертизу до Харкова. Десь далеко у душі я все ще сподіваюсь, що справедливість візме гору.

У ДБР проводиться службове розслідування стосовно правоохоронців, у тому числі колишнього гореслідчого М. Кальнія, які дозволили собі не виконати посадові обов’язки. Наразі слідство веде Івасюк О.Д., дуже хочеться сподіватись на його порядність.

Я мушу бути сильною заради свого синочка, він сенс мого життя.

ЩИРО ДЯКУЮ ЗА ВАШУ ПІДТРИМКУ.БЕЗ ДОПОМОГИ НЕБАЙДУЖИХ ЛЮДЕЙ МИ Б НЕ ЗРУШИЛИ З МІСЦЯ ЦЮ «НАПРАЦЬОВАНУ РОКАМИ СИСТЕМУ».

БЕРЕЖІТЬ СВОЇ РІДНИХ, РАДІЙТЕ КОЖНІЙ ХВИЛИНІ РАЗОМ. А ПИТАННЯ: «ЧИ БУДУТЬ ПОКАРАНІ ВИННІ?» ЗАЛИШАЄТЬСЯ ВІДКРИТИМ… Я БОРОТИМУСЬ ДОПОКИ НЕ НАСТАНЕПОПУЛЯРНОЕ В СЕТИ

СПРАВЕДЛИВІСТЬ!!!

ЗАРАДИ СВОГО ЯНГОЛЯТКА.

Наталія Чорнобай

Нагадаємо, трагедія сталась 19 жовтня на перехресті Старокостянтинівського шосе та вулиці Водопровідної. Водій легковика “Мерседес Е-220”, повертаючи на Водопровідну, порушив правила руху, не надавши перевагу мотоциклісту, який мчав йому назустріч. Причому, за свідченнями очевидців – мчав із шаленою швидкістю. Через це сталося зіткнення двох транспортних засобів, в результаті чого більш легкий мотоцикл відлетів убік та буквально зніс дитину, яка стояла на тротуарі. У мить ока 11-річна дівчинка одержала травми, несумісні з життям, і за кілька годин померла в лікарні.

37-річного мотоцикліста поліція затримала та взяла під варту. Адже попервах лише його вважали винуватцем того, що сталося. Однак, переглянувши згодом запис із камери відеоспостереження, поліцейські побачили, що водій легковика також порушив правила, не надавши байкеру переваги в русі. Таким чином, обидва водії винні у тому, що сталося, і обидва мають нести за це відповідальність.

Тим часом, 69-річний водій “Мерседеса”, який виявився громадянином Туреччини, уже встиг виїхати з України до себе на батьківщину. Хмельницькі копи не встигли його затримати. Своє зволікання вони мотивують тим, що, відповідно до ККУ, підозрюваному мають вручити текст підозри, що буде написаний зрозумілою йому мовою. Тож, мовляв, поки тривали пошуки перекладача та сам переклад, чоловік встиг покинути межі України.

Через це підозрюваний оголошений у розшук, а хмельницькі копи звернулись до своїх турецьких колег, аби ті допомогли їм затримати винуватця смертельної автопригоди.


Читайте також:


Залишити коментар: