І як після цього йому з цим жити? Лікарі ввечері повідомили інформацію про стан сина Кулеби



Микола Кулеба, дитячий омбудсмен, потрапив в страшне ДТП в Чабанах Київської області разом зі своїми синами, Тимофієм і Єлисеєм.

- джерело.

Старший син чиновника сильно постраждав і його ввели в стан медикаментозної коми, щоб зменшити больовий синдром і запобігти виникненню ускладнень з боку головного мозку.

Після консиліуму, лікарі повідомили, що зараз операцію Тимофія проводити не будуть, але не виключили, що хірургічне втручання знадобиться в майбутньому.

Як повідомили джерела з оточення омбудсмена в коментарі для видання ” Сегодня “, сам Микола Кулеба знаходиться у важкому стані і до понеділка швидше за все його спостерігатимуть в палаті реанімації.

“Він поки що в поганому стані, знаходиться в реанімації. Сподіваємося, що з наступного тижня його переведуть в палату. У нього сильний больовий синдром. Стан дітей Миколи – без змін, але динаміка позитивна. Тимофій поки що перебуває в медикаментозній комі. Його спеціально не виводять з цього стану, лікарі чекають, поки він набереться сил. У молодшого – динаміка одужання хороша “, – розповіла близький друг сім’ї Мирослава.


Читайте також:


Залишити коментар: