“Пенсійний вік до 70”: українці висміяли ідею Зеленського про скасування комуналки для пенсіонерів



Президент України Володимир Зеленський заявив, що його команда працює над тим, щоб скасувати комунальні платежі малозабезпеченим пенсіонерам, яким виповнилось 70 років.

- джерело.

Про це повідомляє “Обозреватель”.

“Є ідея, зараз дуже складно про неї говорити, але ідея дуже креативна. Нині знаходять наші хлопці економічну модель, як людям, яким за 70 років, коли вже людина не може, вона не тільки на пенсії, але й фізично не може працювати, і вона вже досить працювала на країну 40-50 років, як такій особі не платити комуналку”, – заявив Глава Держави в інтерв’ю, опублікованому на YouTube-каналі “Зе! Президент”.

“Саме ті люди, які малозабезпечені. Думаю, що у нас вийде, я дуже хочу”, – додав він.

Зеленський також підкреслив, що загалом прагне знизити тарифи в Україні, проте для цього потрібен уряд.

На ідею Глави Держави щодо скасування комуналки для пенсіонерів уже відреагували користувачі мережі.

“Оце я розумію – передвиборчі технології за 4 дні до виборів! Хоча і це ще не межа. Можна ще в суботу проголосити, що за умови досить великої фракції у ВР “Слуга народу” знайде можливості всім платити гроші просто так, “як у Швейцарії пропонували, але ті, дурні, відмовились”. По 2000 євро – власне, як там пропонували. І, що характерно, конкурентам же дійсно немає чим на таке відповісти! Чиста перемога”, – пише у Facebook заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.


Читайте також:


Залишити коментар: