“Паршивий рот” і портфелем у голову: вчителька влаштувала сафарі на дитину



Вчителька ображає одного з учнів і кидає в нього портфель

- джерело.

У понеділок, 2 квітня, у Новограді-Волинському Житомирської області розгорівся скандал в школі через вчительку, яка образила учня прямо під час уроку.

Відповідне відео в якості доказу опублікував Сергій Сергійович на своїй сторінці в Facebook.

“В Новоград-Волинському вчитель проводить урок, це відбувається в “Демократичній школі”. І це не перший раз. Як на це дивляться батьки? А директор в цій школі є, або їй наплювати на це? Задумайтеся, батьки, як ваших дітей виховують!” – написав він.

На кадрах ролика можна спостерігати, як вчителька ображає одного з учнів і кидає в нього портфель. А однокласнику хлопчика, який заступився за однокласника, радить “рота закрити свого паршивого”.

Відзначається, що думки користувачів мережі про ситуацію трохи розділилися.

“Давайте почнемо з того, що ви не розібралися в проблемі і знімайте відео. Учень бігав по класу без причини. Це раз. По-друге, давайте виховувати своїх дітей, а не скидати все на вчителя. Дівчатка більш-менш виховані, але пацани – це ж взагалі відірви та викинь”, – коментують користувачі.

“Немає причини, з якої почався конфлікт. Справа в тому, що діти зараз жахливо невиховані і це не школа не навчила, а результати виховання, якого не було вдома. Вчитель не права в тому, що кинула портфель в учня”, – вважають у коментарях.

У свою чергу адміністрація навчального закладу запевнила, що знає про інцидент і розбирається з ним вже зараз.

“Ця ситуація стала для всіх нас прикрою несподіванкою. Молода вчителька лише кілька місяців працює в нашій школі за сумісництвом. Маємо глибоке переконання, що вчитель завжди повинен стримувати себе, яка б ситуація не склалася. Також відстоюємо позицію, що у разі виникнення конфліктної ситуації, вирішувати її потрібно в школі. І тільки у разі відмови з боку адміністрації у рішенні, у разі несправедливого рішення, надавати їй широкого розголосу”, – сказано в публікації на соц. сторінці школи.


Читайте також:


Залишити коментар: