Пара з Італії покинула 15-місячне немовля, народжене сурогатною мамою з України



У серпні 2019 року сімейна пара з Італії приїхала до України, щоб завести дитину, скориставшись послугами сурогатної матері. Жінка народила їм здорову дівчинку.

- джерело.

Пара з Італії покинула 15-місячне немовля, народжене сурогатною мамою з України


Згодом італійці кинули немовля під опіку няні, а самі поїхали на батьківщину. Як пише Novara Today, кілька місяців вона не могла з ними зв’язатися і не отримувала від батьків дитини грошей, тому вирішила звернутися по допомогу до італійського консульства.

Дівчинку визнали громадянкою Італії, їй зробили необхідні документи та перевезли до Мілана. В операції брали участь дипломати, правоохоронці та представники італійського Червоного Хреста: медсестра та педіатр, які дбали про немовля та стежили за станом її здоров’я.

Пізніше 15-місячну дитину передали прийомній сім’ї у П’ємонті, наразі суд розпочав процес усиновлення.

Зазначимо, що спочатку пара визнала дівчинку своєю дитиною, але потім вони вирішили залишити її в Україні, оскільки мати “не відчувала її своєю дочкою” і тому не хотіла виховувати.

Біологічних батьків малюка розшукали в Італії, вони все ж таки підтвердили свою відмову від дитини. Справою зайнялася прокуратура, там вирішують, чи можна притягнути італійців до відповідальності за залишення неповнолітнього.


Читайте також:


Залишити коментар: