П’ять прогнозів Ванги на 2022 рік



Ванга померла 1996-го, але залишила по собі прогнози на багато років уперед. Багато хто впевнений, що жінка знала, хто займе президентське крісло після Єльцина, передбачила якусь «чуму» 2020-го. 5-tv.ru дізнався, які події, згідно з баченнями болгарської провісниці, чекають людство 2022-го.

- джерело.

Ліки від раку

Одним із найсвітліших прогнозів Ванги на 2022-й став винахід ліків від онкології. Згідно з баченням болгарки, це буде новий спосіб лікування недуги. Ванга передбачала, що справжній прорив дослідники мають зробити саме 2022-го.

Проте сучасні екстрасенси стверджують: пророцтво Ванги рідко мали точну дату. Віщунка не могла знати, коли конкретно здійсниться її пророцтво. Ті, хто вірить у дар Ванги, вважають, що пророцтво про появу ліків від онкології може здійснитися в найближчі кілька років.

Демографічна криза

Якщо на 2020-й Ванга передбачала епідемію, то однією з головних проблем Росії 2021 стала демографічна криза. Болгарська віщунка бачила, що кількість жителів країни особливо сильно скоротиться в першому півріччі 2022-го.

Пророцтво Ванги про спад населення в Росії в 2022-му підтверджують і сучасні астрологи. У цей час аскетична планета Сатурн увійде на знак Водолія — управителя Росії. Таке поєднання змусить країну відмовитися від надлишків і вдатися до аскетизму. Проте вже у другій половині року країна вийде на плато за демографічним збитком.

Військова загроза зі Сходу

Ванга передбачала, що 2022-го відбудеться загострення релігійного конфлікту в Європі. болгарка, Що Жила в XX столітті, називала Європу Старим Світом і не могла знати, яким точно шляху розвинеться подальша історія. Але згідно з прогнозом Ванги на 2022-й, Європі варто готуватися до військового вторгнення мусульман.

Це пророцтво Ванги на 2022-й має всі шанси виявитися правдивим. У 2019-му конфлікт між віруючими мусульманами та європейцями вийшов на новий рівень. Причиною стала чергова карикатура французької газети Charlie Hebdo.

Видання відоме скандальними шаржами на події, релігію та історичні особистості. У числі «героїв» видання був навіть син президента Франції Ніколя Саркозі Жана. Проте резонанс викликали зображення на мусульманську тематику. Через одну таку публікацію на редакцію газети в січні 2015-го напали терористи. Четверо працівників видання загинули. Проте газети не закрили.

2020-го автори опублікували карикатуру на пророка Мухаммеда. Малюнок показав на уроці французького вчителя, після чого був убитий мусульманином. Громадськість розділилася на два табори. Одні вважають, що французам необхідно з розумінням ставитись до чужих святинь. Інші впевнені, що виправдання вбивству немає. Велика ймовірність, що 2022-го конфлікт отримає продовження, а пророцтво Ванги здійсниться.

Занепад США

Ванга передбачала, що 2022-й буде непростим для США. Віщунка вважала, що панування США у світі настане кінець. Болгарка вірила, що місце лідера займе червоний дракон. Незважаючи на те, що червоний дракон є східною символікою, наступником США на світовій арені може стати Росія. Експерти зазначають, що китайська купюра у 100 юанів та банкнота у п’ять тисяч російських рублів — червоного кольору.

Проте Піднебесна першою «перехворіла» на коронавірус і першою вийшла з карантину. До цього у Пекіні говорили як про приклад економічного дива. Країні вдалося витягнути зі злиднів сотні мільйонів людей, а експорт із країни зріс у сотні разів. Несвідомі у прогнозах Ванги на 2022-й фінансисти припускають, що новою економікою №1 у посткоронавірусному світі може стати саме Китай.

Природні катаклізми

Одним із найневтішніших прогнозів Ванги стали її слова про природні катаклізми у 2021-му. Віщунка вважала, що в цей період світ переживе не тільки спалахи епідемій, а й стихійні лиха. Серед них будуть землетруси та потопи. Єдиним спокійним місцем на Землі, як свідчить пророцтво Ванги, виявиться Росія.

Ванга пророкувала, що Росія стане важливим учасником світової політичної арени. Віщунка вірила, що Росія встане з колін і отримає чільну роль у світі». Експерти вважають, жінка могла просто помилитися або її пророцтва неправильно розтлумачили. Адже раніше Ванга передбачала вимирання Європи 2016-го і Третю світову війну 2010-го. На щастя, ці «передбачення» не справдилися.


Читайте також:


Залишити коментар: