П’яний чоловік проковтнув запальничку і ледь не вибухнув



У Китаї лікарі вилучили запальничку з шлунку пацієнта

- джерело.

Про це представники лікарні міста Шеньян, провінція Ляонін, повідомили в понеділок, 12 березня, в китайській соціальній мережі WeChat, передає Depo.ua.

23-річний китаєць на прізвище Лі проводив час з друзями і сп’яну вирішив розважити компанію, проковтнувши запальничку на очах у приятелів. Після інциденту хлопець відчував себе нормально, проте через деякий час поскаржився на біль в шлунку, розповідав його батько.

У неділю вранці, 10 березня, чоловік відвіз сина в місцеву лікарню. Лікарі оглянули хворого і зробили висновок, що оперувати пацієнта занадто небезпечно. Тоді Лі направили в більш великий медичний заклад міста Шеньян. Там медики виявили, що шлункова кислота пацієнта початку роз’їдати восьмисантиметрову запальничку, і займиста рідина всередині пристрою могла витекти назовні в будь-який момент.

За словами лікарів, небезпечний предмет пробув в організмі Лі близько 30 годин і міг би вибухнути, якби лікування затягнулося. Лікарі дістали запальничку за допомогою ендоскопа за три хвилини, вважаючи такий метод найбільш безпечним для здоров’я пацієнта.

На даний момент Лі знаходиться в стабільному стані.


Читайте також:


Залишити коментар: