П’яні закарпатці захопили у полон односельців і відвезли у багажнику до річки, щоб катувати



Одного топили, а іншому зламали ніс, травмували око та голову

- джерело.

Подія сталася на Тячівщині.

Через алкоголь у нашому краї трапляється найбільше злочинів, саме спиртне додає непотрібної хоробрості, підштовхує до протиправних непередбачуваних вчинків, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Тієї ночі близько 23 години троє молодиків, добряче хильнувши, уявили себе закарпатськими Робін Гудами.

Їм, напевно, здавалося, що вони герої і можуть робити все, що заманеться. Тож вони вирішили взяти в полон двох бранців. Уся компанія була п’яною, між дорослими хлопцями були й неповнолітні. Між молодиками під час пиятики виник словесний конфлікт, тож четверо повстали проти двох і аби помститись, змусили хлопців лізти в багажник. Так вони поїхали до річки. Там вони зв’язали ноги своїх жертв електричним кабелем і відвели бранців до води, занурили їх у воду. Не маючи змоги самостійно ні пересуватись, ні втекти, ті змушені були терпіти наругу та знущання.

Таким чином вони знущалися з полонених протягом двох годин. Одного з хлопців побили так, що в нього лікарі згодом діагностували струс мозку, зламаний ніс, травми ока, численні забої та синці.

«Тієї ночі ми сиділи на лавиці. Разом з нами сиділи ті двоє та пили спиртне. Раптом між нами почалася сварка. Усі були сильно п’яними. Тоді ми змусили їх залізти в багажник і відвезли їх на річку в с. Вільхівці. Там Максим сказав їм вилізати, зв’язав Миколу (із етичних міркувань імена замінено) електричним кабелем. Після чого, погрожуючи їм, наказав зайти у воду. Микола впав біля берега, оскільки був занадто п’яним, а Іван зайшов у річку. Вода йому була до колін. Степан з Василем та Максимом занурили його під воду. Потім ми змусили їх знову залізти в багажник автомобіля і відвезли назад в центр села Раково, де відпустили», – пояснив один із нападників.

Інший запевнив, що перед тим вони всі разом збирали сіно.

«Я допоміг їм, а згодом ми всі разом пішли пити пиво», – наголошував хлопець. – Далі між Максимом та Іваном виникла сварка, яка переросла у бійку. Ми троє побили їх двох, а після цього заштовхали у багажник автомобіля та відвезли до ріки. Там їх занурювали у воду, а потім відвезли у село Вільхівці-Лази та відпустили».

Наразі хлопці помирилися зі своїми жертвами і оскільки один із них отримав рік умовного покарання, а інший – реальне, а саме: два роки позбавлення волі (доля третього взагалі невідома), то клопотав про перегляд справи і 17 квітня суд відпустив його у зв’язку з амністією.


Читайте також:


Залишити коментар: