П’яна Кравець з «Квартал 95» розгромила караоке: “офіціант надовго запам’ятає”



Зірка студії «Квартал 95» влаштувала бешкет, доводячи, що п’яна жінка – це істота зовсім не очікуване

- джерело.

«Жіночий квартал» на чолі з Оленою Кравець не перестає радувати шанувальників яскравими гумористичними номерами, в яких мільйони українок знаходять самих себе.

Черговий ролик з концерту українцям показали на офіційній сторінці Кварталу в Facebook і Youtube.

«Чоловікам і так важко розібратися з думками, які живуть в голові кожної жінки. А коли жінка ще й вип’є – це взагалі катастрофа і повний “когнітивний дисонанс» для сильної половини людства», – йдеться у підписі до ролика.

Ця теза знаходить відображення в поведінці героїні, яку грає Олена Кравець – вона телефонує російському акторові Михайлу Єфремову, а потім збирається влаштувати «погром в караоке».

«Коронний номер це відпад 😆😆😆», «Як завжди кращі, Кравець – божественна», «”Дами-Ви Супер! Як з аркуша в життя! Величезне задоволення від Ваших виступів!», «Ми ходили на їх концерт, у Херсоні вчора. Було ДУЖЕ круто!!», «Клас молодці дівчата», «Ржу не можу. Ще смішніше ніж чоловічий квартал. Зеленському , авторам і дівчатам респект і уважуха. Добре що тут обійшлося без політиків, а то вже набридли всім ті депутати , міністри , президенти і чиновники», «Мені не обов’язково бачити про політику або десь ще щось, я захоплююся грою дівчат, молодці! Жіночий квартал – вперед!», – пишуть захоплені шанувальники.


Читайте також:


Залишити коментар: