“Оце так поворот”: Популярний кандидат у президент зняв свою кандидатуру за два дні до виборів



Вже через два дні, а саме цієї неділі, 31 березня, українці прийдуть на виборчі дільниці, щоб проголосувати за майбутнього президента країни. Але буквально за крок від самих виборів ще один кандидат вибув.

- джерело.

Так кандидат в президенти України Олександр Мороз відкликав свою кандидатуру з виборів. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Рішення про відмову від участі у виборах було прийнято на політраді партії, повідомив він.

“Політрада партії, яка висунула мою кандидатуру на пост Президента України, на своєму засіданні проаналізувала хід виборчої кампанії і зробила обґрунтований висновок про підготовку небувалої бесцеремонної фальсифікації виборів”, – зазначив Мороз.

“Актив партії вважає недоцільним продовжувати мою участь в кампанії – політичному фарсі, змирившись з його суттю. З огляду на викладене, прошу не вважати з цього часу мене кандидатом на пост Президента України”, – вказується в оприлюдненій заяві.

Оскільки прийом ЦВК заяв кандидатів про відмову від участі вже завершено, ім’я Олександра Мороза залишиться у виборчому бюлетені, однак буде позначене печаттю “Вибув”.


Читайте також:


Залишити коментар: