Отруїлися алкоголем: Після гучного застілля померло п’ятеро людей



У Головному управлінні Нацполіції Київської області повідомили деталі смертельної НП, яка сталася в місті Бориспіль. Нагадаємо, після вживання сурогатного алкоголю там померли шестеро осіб, передає Корупція.Інфо.

- джерело.

“За фактом загибелі шістьох осіб від сурогатної горілки поліція Київської області відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”, – повідомили в ГУ НП в Київській області.

У понеділок, 21 травня, ввечері трьох чоловіків і трьох жінок у віці від 32 до 52 років доставили в Бориспільську центральну районну лікарню. Не приходячи до свідомості, всі вони померли. Як з’ясувалося, напередодні постраждалі в одній компанії вживали сурогатний алкоголь, повідомляють в ГУ НП Київської області.

За фактом загибелі шістьох осіб від сурогатної горілки поліція Київської області відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”. Каністру з невідомою речовиною правоохоронці вилучили, рідина направлена на експертизу, яка допоможе встановити її походження.

Проводиться досудове розслідування.

Як ми повідомляли раніше, ще один потерпілий від отруєння вижив. Він був направлений в лікарню без свідомості. Правоохоронці кажуть, що він прийшов до тями і самовільно покинув відділення реанімації.


Читайте також:


Залишити коментар: