Отруєння в таборі на Одещині: у 53 дітей діагностували дизентерію



У дітей з оздоровчого табору дизентерія Флекснера. Зараз у лікарнях знаходяться 13 чоловік.

- джерело.

У Білгород-Дністровській райлікарні, яка прийняла в кінці минулого тижня на лікування близько півсотні дітей з дитячого оздоровчого табору, діагностували у 53 пацієнтів дизентерію Флекснера. Про це повідомив головний лікар медзакладу Ігор Десятник, повідомляє Укрінформ.

Крім того, працівники лабораторії лікарні лабораторії виїхали сьогодні в Сергіївський оздоровчий табір, де проведуть дообстеження дітей.

“У пацієнтів, за даними лабораторної служби лікарні, висіяні бактерії Флекснера. Один з наших лікарів і працівники лабораторії виїхали сьогодні в Сергіївський оздоровчий табір, де проводять дообстеження 150 дітей, які в ньому відпочивають”, – повідомив головлікар.

Він додав, що 53 підлітки у віці 10-15 років і 3 дорослих були госпіталізовані 11-12 липня в різні медустанови району зі скаргами на нездужання, підвищену температуру, у деяких були блювота і понос.

Так, зараз у лікувальних установах району знаходяться 13 осіб, в тому числі 12 дітей, а в оздоровчому таборі проводять комплекс протиепідемічних заходів.


Читайте також:


Залишити коментар: