Осінній призов 2018 року: Все що потрібно знати українцям



З вівторка, 8 серпня, в Україні в територіальних центрах комплектування та військових комісаріатах починається підготовка до осіннього призову на строкову військову службу у військових формувань України.

- джерело.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Сухопутних військ ЗСУ в Facebook, передає Корупція Інфо

“В обласних та Київському міському військових комісаріатах триває підготовка до успішного проведення призову молодого поповнення Збройних Сил України”, – йдеться у публікації.

Уточнюється, що на даний момент на строкову службу у Збройні Сили України, Національної гвардії України, Державну прикордонну службу України та Державну спеціальну службу транспорту закликають чоловіків, які знаходяться у віці від 20 до 27 років.

За інформацією штабу Сухопутних військ, проводиться детальний аналіз облікових даних про кількісному і якісний склад призовників, які проживають у кожному районі, і в області (місті) в цілому, організовано проведення всебічного та поглибленого вивчення призовників, які підлягають черговому призову.

У той же час, як свідчать дані штабу, призовників, рішенням районних (міських) призовних комісій визнано тимчасово непридатними до строкової військової служби строком до 6 місяців, які підлягають черговому призову, викликають у військові комісаріати і направляють на лікування з визначенням термінів його завершення.

Варто зазначити, що згідно з Указом Президента України протягом жовтня-листопада 2018 відбудеться призов громадян України на строкову військову службу.


Читайте також:


Залишити коментар: