Ось і все!: Чоловік відомої української співачки, яка знаходиться в комі, розповів про її стан



Композитор Анатолій Розанов залишився незадоволеним професіоналізмом київських медиків і перевіз свою дружину Ніну Кірсо до неї на батьківщину.

- джерело.

Як зазначив в одному з інтерв’ю Розанов, в Києві йому лікарі «вішали локшину на вуха», і тепер залишається тільки чекати і сподіватися на поліпшення стану співачки. Композитор перевіз Ніну Кірсо з київської клініки лікувальний заклад Полтави.

«Я, принаймні, цим людям вірю, – розповідає Анатолій про лікарів полтавської клініки, де зараз знаходиться Ніна Кірсо. – Ось і все! Вона тепер вдома, в рідному місті. Нам простіше, ми можемо до Ніни хоч кожен день їздити. Ставлення лікарів тут набагато краще! Нам ніхто тепер не вішає локшину на вуха. Зараз тільки час нам зможе допомогти»

З його розповіді випливало, що дружина його весь цей час перебувала не зовсім в Києві, а так скажемо, в ближньому Київському передмісті-місті Бровари.

«Мені там впевнено розповідали про те, коли вона зможе вийти з коми. Але, як життя показує, цього ніхто не може знати. Я з багатьма лікарями говорив на цю тему»

Олександр нарікав на те, що медики давали тверді обіцянки в поліпшенні стану його дружини, проте час йшла, а Ніна перебувала все в тому ж важкому стані.

«Вішали локшину на вуха за шалені гроші. Нам говорили, що Ніна навіть зможе взяти участь у концерті “фрістайлу” в Києві в Жовтневому палаці. Лікарі розповідали, що Ніна відкриває очі, навіть показували фотографії. Маячня, коротше!», -ділиться переживаннями Розанов

“Так, там наворочена техніка, а толку від цього? Вони за допомогою спеціальних машин робили їй протипролежневі масажі, масажі, які зберігають суглоби… Але їх потрібно робити руками – ніякі машини не зможуть цього зробити так, як людина», – підкреслив композитор.

Чоловік і рідні Ніни Кірсо не впадають у відчай, а продовжують вірити в диво.

«Так, ми розраховуємо на диво. Але якщо воно станеться, то не завдяки лікарям. Є багато випадків, коли люди виходили з коми через рік або навіть через два. Людину можна запросто вивести зі штучної коми, але з такої точно немає”, – підсумував Анатолій Розанов

У процесі створення одного з альбомів сталося так, що музиканти, експериментуючи, написали кілька пісень в іншій стилістиці – й групі знадобився тенор. Так в “Фрістайл” тимчасово влився Вадим Казаченко, теж, до речі, полтавець.

Нагадуємо, соліст та керівник радянської та української поп-групи «Фрістайл», 55-річна Ніна Кірсо, яка впала в кому після перенесеного інсульту, все ще не прийшла до тями.


Читайте також:


Залишити коментар: