ОП: ціль РФ – прибрати керівництво України, створити паніку і встановити свою владу



Ключовий намір Росії – це прибрати вище керівництво країни, створити максимальну паніку, та спробувати встановити свою, маріонеткову владу.

Пише - джерело.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк під час брифінгу.

Він наголошує, що росіяни хочуть відсікти частину України.

“Ідуть запеклі бої на Сході – це зрозуміло. Ідуть запеклі бої: Суми, Харків, біля Харкова і на Півдні України, Херсонська область і Одеська область. Тактика росіян повністю вже зрозуміла: вони хочуть відсікти частину країни. І там вони входять масштабними колонами”, – зазначив Подоляк.

Він додав, що Збройні сили України працюють там “достатньо ефективно і наносять великі втрати… росіянам”.

“Що стосується точкових закидів вертольотами чи десантування з вертольотів, чи з кораблів, то ми маємо спробу дестабілізувати ситуацію в ряду великих міст. Це Харків, перше за все, і Київ. І ключове завдання, як я розумію, росіян, вже зараз це зрозуміло, – це прибрати вище керівництво країни, створити максимальну паніку. Після цього завести сюди якесь… Тобто, обезголовити все керівництво, щоб не було легітимної влади. Після цього спробувати завести когось зі своїх, маріонеткових, і прийняти якийсь пакт про двосторонні відносини з Російської Федерацією чи таке інше”, – заявив Подоляк.


Читайте також:


Залишити коментар: