Онука легендарного мольфара передбачила страшне майбутнє України: “Все закінчиться…”



Ольга, внучка мольфара Гоя, розповіла, що чекає Україну в найближчому майбутньому, і чи зможе повернутися Крим в Україну

- джерело.

Відомий мольфар Гой, справжнє ім’я якого Андрій Атаманюк передрік загибель Москви і падіння її правителя під землю. Помер Гой 22 роки тому, але як кажуть жителі Верховини дар передав онуці. З тих пір вона може діагностувати хвороби. Ця мольфарка Ольга іноді приймає до сотні чоловік за добу. Майбутнє вона навчилася читати з 11 років – може бачити тексти на воді.

Онука відомого карпатського мага Гоя, розповіла про те, яке майбутнє чекає Україну. Поспілкуватися з жінкою вдалося журналістам служби новин ТСН. Ольга погодилася прочитати майбутнє України, але постаралась не конкретизувати.

«Я в політику не лізу», – сказала спадкова відьма.

Мирне небо над головою Україна побачить через два роки. Буде черговий кривавий майдан, впевнена Ольга. Крим теж повернеться Україні, але не в найближчому майбутньому, тільки через багато років.

«Я можу лише сказати, що війна буде два роки. Ще добрих два роки, але закінчиться все добре у нас в Україні. Через два роки почнеться поліпшення життя», – розповідає Ольга.

Також раніше повідомлялося, що найсильніший з мольфарів передрік багато подій, які відбувалися в історії України, його останнє пророцтво досі лякає багатьох. Останнього унікального карпатського мольфара Михайла Нечая вбили влітку 2011 року. Однак ще до своєї смерті він передбачив події в Україні на роки вперед.

Новина про смерть легендарного мольфара шокувала українців. До сих пір невідомо, чому це сталося насправді. Цілком очевидно, що звичайний на перший погляд 81-річний дідусь знав надто багато і тому його вбивцею міг стати як релігійний фанатик, так і хтось, хто бажаі помститися старцю.

Мольфар пророкував майбутнє України і розповідав про політиків задовго до того, як вони з’явилися на політичній арені.


Читайте також:


Залишити коментар: