Дата інавгурації Володимира Зеленського: відбулася доленосна зустріч з Парубієм



Новообраний президент України Володимир Зеленський зустрівся з головою Верховної Ради Андрієм Пурубієм.

- джерело.

Цю інформацію повідомляють проінформовані джерела ДС.

Вони розповіли, що розмова Парубія і Зеленського тривала близько 40 хвилин. Головні теми – робота Верховної Ради та дата інавгурації

Після цієї зустрічі Парубій розіслав листи керівникам парламентських фракцій з проханням зустрітися сьогодні о 15:00.

Повідомляється, що під час зустрічі глави фракцій повинні остаточно узгодити дату інавгурації нового глави держави.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський почав своєрідні “дебати” з лідером країни-агресора, своїм тезкою Володимиром Путіним. І в цій полеміці відверто виграє український Володимир.

В обміні думками між президентом Росії Володимиром Путіним і президентом України Володимиром Зеленським другий виглядає більш адекватним. Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко.

За словами політолога, відповідь Зеленського була жорсткою, але тут важлива не його стилістика.

“Зараз ми бачимо ось таку заочну дискусію між Зеленським і Путіним. За стилістикою, за формою, я думаю, що так, це жорстка відповідь. Це відповідь, яка скажемо не така, яку хотіли б бачити у Путіна. Тому що у Путіна постійно говорять про братерські народи. А Зеленський якраз дуже добре тут говорить, що ті дії, які Росія робить стосовно України, він навів конкретні приклади, їх ніяк не можна назвати братніми. По суті, за змістом він спростовує ось ці тези Путіна. І те, що спільне у нас зараз лише кордон, то це теж правильна оцінка”, – сказав він.


Читайте також:


Залишити коментар: