Олена Бондаренко: співголові «Батьки SOS» спалили авто



Співголові ГО «Батьки SOS» Альоні Парфьоновій спалили авто. Про це на сторінці Громадського об’єднання у Facebook повідомила співзасновник «Батьки SOS» Олена Бондаренко.

«Це сталося під ранок 20 грудня. Впевнено можемо сказати, що це підпал. Ми дуже сподіваємося, що поліція у найшвидші терміни встановить причини і знайде винних. Адже не можемо відмітати причину – активну позицію Альони щодо припинення фінансових схем у освіті», – написала Олена Бондаренко.

- джерело.

За її словами, зараз Парфьонова веде активну боротьбу з поширенням платних програм у закладах освіти, заробітчанством на батьках через продаж у закладах освіти додаткових навчальних посібників і зошитів, з поборами у закладах освіти тощо.

«Так, у робочій групі з розробки Закону про повну загальну середню освіту ми відстоювали статті, які б зробили неможливим заробітчанство на батьках. Йдеться про десятки мільйонів, схеми з отримання яких вже роками налагоджено в системі освіти. І так, загроза втрати величезних доходів могла привести до спроб залякати підпалом авто. Так, нам страшно. Від того ми тільки зліші», – наголосила співзасновник «Батьки SOS» Олена Бондаренко.


Читайте також:


Залишити коментар: