Один українець загинув і двоє отримали травми внаслідок обвалу стіни в Польщі(Фото)



Один робітник загинув іще двоє отримали травми. Під час демонтажу будинку в варшавському районі Praga Północ обвалилася стіна будинку.

- джерело.

Внаслідок цього троє осіб було травмовано. Один з них за кілька годин помер у лікарні. До трагедії дійшло в понеділок у відселеному будинку на вулиці Łomżyńskiej 26. Рятівників викликали на місце події о 16.30. Як розповіли рятувальники tvnwarszawa.pl, перший загін, який прибув на місце встановив, що на першому поверсі будинку дійшло до пошкодження та обвалу стіни. Один з працівників опинився частково присипаним. Після вивільнення потерпілого з’ясувалося, що він непритомний. Рятувальників вдалися до реанімації, пізніше до надання допомоги долучилися медики.

Загалом травми отримало троє осіб. На двох інших також впали елементи стіни, на щастя, їхні травми виявилися поверхневими, однак усі потрапили до лікарні. Як уже встановлено, всі травмовані особи, були працівниками, що розбирали порожній старий будинок. Всі вони громадяни України. Після огляду лікарями зі шпиталю вийшли чоловіки 24-и та 35 років. Третій, 31-річний працівник помер через кілька годин у лікарні. Роботи зі знесення будинку тимчасово зупинили, адже невідомо, що стало причиною обвалу стіни. Це мають встановити слідчі. Поки ж поліція встановила, що стіна була опорна. Сьогодні до оглядин місця трагедії має долучитися інспектор контролю над будовами.


Читайте також:


Залишити коментар: