“Одягнути у браковані бронежилети і на передову”: Зеленський хоче люструвати Порошенка і Луценка (відео)



Президент України Володимир Зеленський заявив, що він хоче посилити закон про люстрацію, внісши туди усіх представників влади 2014-2019 років.

- джерело.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

Зеленський зазначив, що під час спілкування із чиновниками у нього бракує цензурних слів.

“Для чого потрібні народні депутати, котрі залишають недоторканність, узаконюють незаконне збагачення та не ходять на роботу. Для чого міністри, котрі розказують, що українці багато їдять, котрі будують дороги у “Фейсбуці” та народжують дітей у Америці? Які вгробили здоров’я нації та розказують про шкоду вишневих кісточок? Для чого генеральні прокурори, котрі зуміли посадити лише власну печінку? Для чого міністр економіки часів Януковича, котрий називає людей “ублюдками”, вибиває з рук телефони та обіцяє дати по пиці. Я щодня ламаю голову, що з ними робити? Може, обміняти на військовополонених? Чи вдягнути у браковані бронежилети і відправити на передову?” – наголосив Зеленський.

Президент зазначив, що він хоче посилити закон про люстрацію.

“Пропоную до переліку посад, що підпадають під люстрацію, додати президента України, голову Верховної Ради України, нардепів, членів уряду, генерального прокурора, голову СБУ, голів АМКУ та ФДА, голів митниці, секретаря РНБО та голів оборонних підприємств, котрі перебували при владі з 23 лютого 2014 по 19 травня 2019 року”, – наголосив Зеленський.


Читайте також:


Залишити коментар: