Одна з доньок проти волі батька вийшла заміж “по любові”: Чоловік через сімейну ворожнечу спалив власних доньок і онуків живцем



Одна з доньок проти волі батька вийшла заміж “по любові”, а не за розрахунком. Це і стало мотивом злочину.

- джерело.

У Пакистані розшукують чоловіка на ім’я Манзур Хуссейн, якого підозрюють у вбивстві двох власних доньок, зятя і чотирьох онуків.

Про це повідомляє CNN.

За даними слідства, підозрюваний підпалив будинок зі своєю родиною в селі в окрузі Музафаргарх, що в провінції Пенджаб. Мотивом для злочину нібито став шлюб “по любові” його доньки Фаузії Бібі з Мехбубом Ахмадом, який відбувся проти волі батька.

Ахмад розповів, що в момент інциденту перебував на роботі. Коли він повернувся додому, то побачив, що будинок горить. За словами вцілілого зятя, разом з дружиною у пожежі загинув його 4-місячний син, а також сестра Бібі Хуршид Май із чоловіком і трьома дітьми 2, 6 і 13 років.

За даними пакистанської комісії з прав людини, сотні жінок в країні щорічно гинуть від рук родичів за те, що виходять заміж проти волі своєї родини.

Раніше у Норвегії озброєний луком та стрілами чоловік убив п’ятьох людей і поранив ще двох. Поліції вдалося впіймати нападника.

 


Читайте також:


Залишити коментар: