Об’єднуємося для допомоги медикам у боротьбі з пандемією коронавірусу, – Громадська рада при Львівській ОДА



Громадська рада при Львівській ОДА, у зв’язку з бездіяльністю міської влади Львова, закликає усіх підприємців, бізнесменів та будівельні компанії об’єднатися та спільно допомогти медикам протидіяти Covid-19.

- джерело.

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Громадської ради при Львівській ОДА.

Необхідно провести моніторинг наявних вільних приміщень при лікарнях, які приймають пацієнтів з коронавірусною хворобою, і облаштувати там додаткові «кисневі ліжка», залучити медперсонал та забезпечити їх засобами індивідуального захисту. Для цього провести коштом інвесторів ремонт та закупити необхідне обладнання.

“Ми повинні спільно з медиками забезпечити кожного хворого належним лікуванням, адже кількість пацієнтів з коронавірусом, на жаль, зростає. Міські чиновники вже показала свою некомпетентність. Нагадаємо, нещодавно стався скандал навколо дитячої поліклініки по вул. Мазепи, яку міська влада хотіла ущільнити, для того, аби розгорнути там нові місця для хворих на коронавірус. Проте куди відправляти хворих діток вони не подумали. Ми ж пропонуємо залучати вільні приміщення, або відділення. Окрім цього у міста є для «госпітальних баз» достатньо медзакладів, які давно не функціонують, але могли б приймати хворих на коронавірус. Наприклад, у Брюховичах є 7-ма міська клінічна лікарня, яка не функціонує, і яку з легкістю можна пристосувати для прийому коронавірусних пацієнтів. Давайте об’єднаємо зусилля медиків, громадськості та бізнесу у протидії Covid-19 на Львівщині”, – йдеться у повідомленні.

Координатори: голова комісії з питань охорони здоров’я Громадської ради при ЛОДА Олег Дуда.


Читайте також:


Залишити коментар: