“Нищить органи, цілячи у потаємну точку, штам “Омікрон” суне з таємними симптомами”: лікарка про небезпеку вірусу



Недуга, котру спричиняє наразі домінантний в Україні, штам “Дельта”, багатьма пацієнтами переноситься надзвичайно важко.

- джерело.

Вірус руйнує всі органи і системи, б’ючи у найвразливішу точку організму, про яку людина може навіть не здогадуватися до моменту інфікування. Також до кордонів України наближається таємничий штам “Омікрон”. Деякі лікарі припускають, що він уже циркулює на території нашої країни.

Як інформує “Прикарпаття”, інфекціоністка Ольга Голубовська висловила припущення, що штам Covid-19 “Омікрон” уже циркулює в нашій країні. Також вона закликала не сподіватися, що новий штам буде переноситися легко і берегтися.

Цією думкою вона поділилася під час консиліуму фахівців WebCardioOrg.

“А зараз “Омікрон”. Думаєте, його немає в нас? Запевняю вас, він уже є у нас”, – сказала Голубовська.

Лікарка також нагадала, експерти вважають, що новий штам Covid-19 недужі переноситимуть легко. Проте вона все одно порадила берегтися, адже у вірусу завжди може трапитися несподівана мутація, котра змінить ситуацію.

“Крім того, цей варіант усе одно буде небезпечним для груп ризику”, – пояснила інфекціоністка.

Раніше Ольга Голубовська також розповіла, що симптоми нового штаму коронавірусу “Омікрон”, який вже поширюється планетою, мало чим відрізняються від симптомів інших варіантів.

До слова, ВООЗ оцінила вплив мутацій нового штаму Covid-19 на вакцини. Напередодні стало відомо, що Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) назвала новий штам коронавірусу грецькою літерою “омікрон”.

Також про наслідки і підступні прояви ковіду дивіться у відео “ZAHID.NET”.


Читайте також:


Залишити коментар: