“Нове життя у мене, нові відчуття”: Ані Лорак вперше розповіла про життя після розлучення



Популярна артистка зізналася, що відчуває себе по-іншому і навіть зважилася на зміну стилю.

- джерело.

Коли в минулому році поповзли чутки про зради чоловіка Ані Лорак, шанувальники співачки сподівалися, що їй вдасться зберегти сім’ю. Але вийшло інакше: в кінці січня Кароліна Куєк і Мурат Налчаджиоглу офіційно оформили розлучення. Напередодні зірка вперше після розставання з турецьким бізнесменом розповіла, як складається її життя.

За словами Лорак, скаржитися їй нема на що. Навпаки, зараз вона нібито заново народилася. Вирішила змінити свій стиль, відмовившись від суконь з паєтками на користь строгих, але дорогих нарядів. Активно працює над новими піснями і навіть відчуває себе абсолютно по-іншому. Крім того, співачка готує до випуску черговий альбом і працює над яскравим концертним шоу.

«Нове життя у мене. Нові пісні, новий стиль, нові відчуття себе. Усередині таке відчуття, що все відчуваю по-новому. Дихається по-іншому і співається», – зізнається Кароліна.

На питання, чи не з’явилася випадково у зірки ще і нова любов, Лорак відповіла коротко і з усмішкою: «Секрет». Артистка зазначила, що в літню відпустку збирається відправитися двічі.

«Нас чекають берега Іспанії. А також Грецію хочу відвідати з сім’єю – дочкою і братами», – розповіла зірка. З ким саме Ані поїде на іспанський курорт, вона не уточнила.

https://www.instagram.com/p/BxzNVobAoLf/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BxXQjk_HXsZ/?utm_source=ig_embed

Мабуть, у співачки все складається цілком непогано. Чого не можна сказати про її екс-чоловіка. Як стало відомо раніше, бізнес Налчаджиоглу зазнає збитків, так, нещодавно йому довелося закрити свій нічний клуб в центрі української столиці.


Читайте також:


Залишити коментар: