“Ночували поряд з трупом, люди бояться повторення”: у селі сталася кривава трагедія, мешканці шоковані (фото)



У селі Великі Вільшанці на Київщині сталася страшна трагедія. 41-річного чоловіка зарізали у будинку під час п’яного застілля і навіть не спробували йому допомогу.

- джерело.

Про це йдеться у сюжеті “Надзвичайних новин”.Трагедія стала фактично детективною історією. Зранку після злочину стурбовані люди сповістили медикам, що сталося горе й викликали на місце карету швидкої.

Лікарі по прибуттю знайшли 41-річного чоловіка. За словами мешканців, у будинку яких знайшли тіло, померлий напередодні приїхав у гості, ліг спати, а вранці його знайшли вже мертвим. Люди зазначили, що їхній знайомий і не був хворим, і ніде не травмувався, відтак вони не знають, чому той помер. Втім, під час огляду медики помітили страшну річ – уся спина чоловіка була у дірках від ножа.

Як з’ясувалося у результаті, історія зав’язалася за день до того у Василькові. Померлий разом із товаришем познайомився з власниками будинку на автобусній зупинці. Ті запросили нових друзів до себе в гості, адже в селі саме відзначали велике релігійне свято. Святкування в оселі фігурантів переросло у скандал із бійкою, під час якої один з членів компанії ножем пошматував іншого.

Повідомляється, що труп лежав у будинку разом з людьми аж до ранку.

Сусіди розповідають, що п’яні застілля у цих людей регулярні. Мешканці бояться, що невдовзі такий страшний злочин може повторитися знову.

 


Читайте також:


Залишити коментар: