Нічого святого: Націоналісти влаштували дебош у Києво-Печерській Лаврі



Націоналісти шукали “сепаратистів” і запитували, чий Крим

- джерело.

Сьогодні учасники радикальної організації С14 увірвалися на територію Києво-Печерської Лаври.

Про це повідомляється на сторінці С14.

Там вони зірвали шеврони з співробітників охорони і «зловили» настоятеля лаври владику Павла.

На своїй сторінці у Facebook радикали написали: «Екскурсія націоналістів по лаврі. В результаті є два зрізаних шеврона козачків. Також спіймали настоятеля Лаври”.

Пізніше на місце приїхала поліція.

Учасники маршу висунули вимоги до депутатів Верховної Ради негайно внести на розгляд та прийняти Антиолігархічний пакет корінних перетворень, який передбачає прийняття низки законопроектів щодо повернення капіталів з офшорів, ліквідації схем виведення грошей з України, демонополізації та ліквідації олігархічної моделі економіки та інші.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 3 квітня, було анонсовано марш націоналістів, який почався в десять ранку. Учасники рушили колоною від стадіону «Динамо» в бік Кабміну, Ради і Банкової.

Також, учасники планують вимагати від влади виконати «покроковий план знищення олігархічної системи», зупинити приватизацію стратегічних підприємств і землі. А також ввести податки на розкіш.

Серед мітингувальників присутні голова ВО “Свобода” Олег Тягнибок, координатор Правого сектора Андрій Тарасенко та представник Нацкорпуса нардеп Олег Петренко. Націоналіст скандують: “Разом і до кінця”, “Слава нації”, “Україна — понад усе”, “Революція”, “Москалів на ножі.


Читайте також:


Залишити коментар: