Невинний поцілунок змінив обличчя дитини до невпізнання: “криваві рани і гнійні бульбашки”, лякаючі фото



Незвичайний випадок спотворив маленьку дитину, такого навіть лікарі не очікували побачити

- джерело.

У Великобританії дитина потрапила до лікарні в результаті зараження герпесом від поцілунку. Його обличчя і все інше тіло покрилося кривавими ранами, передає Daily Mail.

Інцидент стався в англійському місті Солфорд, графство Великий Манчестер. Лорна Хой (Lorna Hoy) помітила численну кількість болячок на тілі її сина на ім’я Кало (Kalo) і повела його до лікарні. 27-річна мати неодноразово зверталася до лікарів, однак тільки при третьому огляді медики діагностували у дитини герпес.

Лікарі припустили, що захворювання передалося під час поцілунку.

«У нього виявили виразки в роті, і щоб інфекція не розповсюдилася на очі, йому вводили препарати. Він міг осліпнути, – згадує Лорна. – Я чула, що немовлята гинуть від цього вірусу. Думаю, Кало вижив тільки тому, що на той момент йому було майже два роки».

Лікарі своєчасно надали Кало медичну допомогу, в результаті чого його стан нормалізувався. Лорна зазначила, що на обличчі хлопчика залишилися шрами від хвороби. Жінка розповіла про те, що трапилося, щоб попередити інших батьків про потенційну небезпеку, яка оточує їх дітей.


Читайте також:


Залишити коментар: