“Нещастя прийде в дім до кожного 10-го, люди із цієї групи приречені на подвійний удар хвороби”: лікар про штам “Омікрон”



Штам “Омікрон” скоро повністю заполонить Україну, медики попереджають про це, зазначаючи, що штам “Дельта” буде повністю витіснений, адже новий варіант вірусу дуже заразний та інфікує масово навіть тих людей, які раніше вже потерпали через недугу, викликану коронавірусом.

- джерело.

Лікарі закликають не поводитися легковажно, бо штам “Омікрон” також викликає важкі симптоми і фатальні ускладнення.

Як інформує “Molbuk”, лікар, радник мера Львова з медичних питань Тарас Жиравецький заявив, що 10% українців, які вже раніше хворіли на COVID-19, можуть повторно занедужати.

“Ми сподіваємося, що цей штам буде такий, як у Великій Британії, і у нас буде мала кількість госпіталізацій. Що я зараз бачу: по-перше, дійсно, зараз так, як у Великій Британії заявили, що 10% населення буде хворіти повторно з “Омікроном”. Це вже на 1 мільйон людей – 100 тисяч тих, хто раніше хворів”, – сказав медик.

За його словами, в Україні вже є достатньо багато людей, які раніше хворіли на коронавірус, але все ж інфікувалися “Омікроном”. І таких випадків надалі буде ще більше.

Запис “Нещастя прийде в дім до кожного 10-го, люди із цієї групи приречені на подвійний удар хвороби”: лікар про штам “Омікрон” спершу з’явиться на Слово News.


Читайте також:


Залишити коментар: