Неоднаразово ґвалтував: Львів’янка відсудила у свого ката 150 тис.



Апеляційний суд Львівщини засудив до 8 років ув’язнення 42-річного львів’янина, який у травні 2016 року неодноразово ґвалтував 31-річну жінку у Львові.

- джерело.

Суд також зменшив суму цивільного позову потерпілої та зобов’язав ґвалтівника відшкодувати їй 150 тис. грн завданої моральної шкоди.

В ухвалі Апеляційного суду Львівщини вказано, що 3 – 4 травня 2016 року п’яний львів’янин зґвалтував жінку щонайменше шість разів. Він зачинив жінку у своїй квартирі та неодноразово наносив їй тілесні ушкодження, після чого вступав з нею у статеві зносини (природнім та неприроднім способом), погрожуючи вбивством. Чоловік також насильно обрізав потерпілій волосся.

У 2017 році Шевченківський суд Львова визнав львів’янина винним у зґвалтуванні та ув’язнив його до 8 років тюрми, зобов’язавши відшкодувати жінці 500 тис. грн завданої моральної шкоди. Однак вирок так і не набрав чинності, оскільки чоловік подав апеляцію.

У суді адвокат обвинуваченого заявив, що статеві зносини відбулись за згодою жінки. Однак потерпіла це заперечила. Апеляційний суд Львівської області залишив вироку без змін, лише зменшив суму відшкодування з 500 тис. грн до 150 тис. грн.


Читайте також:


Залишити коментар: