Небачений монстр з глибин океану викинувся на пляж: фото



Довжина монстра – близько двох метрів, вага приблизно 150 кілограмів.

- джерело.

“Я бачив багато різної риби і багато дуже великої риби, але ніколи не бачив нічого подібного”, – прокоментував знахідку Джон Ліндхольм, більшу частину життя пропрацював на риболовецькому судні.

Він додав, що коли повернувся на наступний день, риба зникла. Імовірно, це був квінслендський гігантський групер.

Нагадаємо, раніше відкриття сезону полювання принесло масу несподіванок для українських мисливців. Під Кременчуком чоловіка знайшли козеняти, однак не звичайного. У нього було вісім ніг. Про страшну знахідку в соцмережах розповів користувач Володимир Марковський.

За словами чоловіка, тварину знайшли недалеко від селища велика михайлівка минулої суботи. Козеня живий, але мами-кози поруч не було. Ймовірно вона покинула нащадка, а може її підстрелили браконьєри. Мисливці вирішили забрати козеня додому. Тепер тварина живе поряд з іншими в сараї.

Як повідомляв портал “Знай.uа” на Житомирщині селяни всіма силами намагаються уберегти тварин. Відомо, що власник просто кинув худобу напризволяще. Однак фермер це заперечує. Голодні схудлі коні закриті в брудних стайнях, стоять в гної, а в приміщенні немає ні сіна, ні комбікорму. По засніженому полю гуляють ще з два десятка овець – залишки від колись великого стада. Селяни кажуть, що інші тварини померли голодною смертю. Самі ж вони підгодували б худобу, проте бояться власника тварин.


Читайте також:


Залишити коментар: