Не розминулись. У Польщі авто з українцями зіткнулося з грузовиком. Є загиблі



Під Колбел (Мазовецьке воєводство в Польщі) в жахливому ДТП загинули українці – легковий автомобіль буквально влетів під важку фуру. Раніше в Словаччині в ДТП постраждали десять чоловік, в тому числі і п’ятеро українців.

Як повідомляє Tvn24, в ДТП в Польщі загинули четверо чоловіків, що їхали в легковику. Машини, що зіткнулися довелося розчіплювати за допомогою спеціальної техніки. Водій вантажівки не постраждав. За даними поліцейських, він був тверезий.

- джерело.

“Медичні рятувальники, які прибули на місце, не виявили жодних життєвих ознак серед людей, що їхали в машині”, – розповів Мацей Лодіговській з пожежної охорони Отвоцьк.

Серед загиблих – двоє жителів села Велика Городниця, що на Рівненщині. За словами глави Ярославіцкой громади Леоніда Прудникова, загиблим молодим людям не виповнилося і 30 років. Брати працювали за кордоном і займалися автомобілями.

Як раніше повідомлялося, в польському селищі Тарново Подгурне біля Познані в ДТП трагічно загинув українець, який приїхав на заробітки. 48-річний чоловік і ще кілька людей йшли по узбіччю дороги. Українця зачепив проїжджаючий повз автомобіль.


Читайте також:


Залишити коментар: