Не пожалів навіть рідну матір: на Закарпатті чоловіка, жорстоко розправився з двома жінками



На Закарпатті затримали винуватця резонансного вбивства. 24-річний чоловік вбив свою землячку. А пізніше розправився з власною матір’ю.

- джерело.

Про це повідомляють місцеві журналісти.

«Резонансне вбивство відбулося в той час, коли в Україні тривала хвиля нападів на ромів. Тоді, 1 липня, в Берегово невідомий напав з ножем на 30-річну жінку, яка йшла йому на зустріч, завдавши їй цілу серію колотих ран», – йдеться в повідомленні.

Співробітники поліції на Закарпатті довели причетність мешканця міста Берегове до скоєння 1 липня 2018 року умисного вбивства 30-річної місцевої мешканки.

“Поліція Берегівщини продовжує слідство у справі щодо умисного вбивства берегівчанки, що трапилося у липні цього року у районному центрі. Слідством встановлено, що 24-річний чоловік — місцевий житель, діючи умисно, заподіяв потерпілій ножові поранення у область шиї та втік з місця злочину”, — йдеться у повідомленні.

У прес-службі прокуратури Закарпатської області зазначають, що жінка була ромської національності. Чоловік напав на неї без причини, коли вона йшла йому на зустріч. Винуватець наніс жінці серію різаних ран. Вона змогла пройти ще близько 400 метрів, тоді впала біля одного з будинків і померла.

У той же час правоохоронці уточнили, що через деякий час цей же 24-річний житель Закарпаття розправився з власною матір’ю.

«Зараз він затриманий в рамках іншого кримінального злочину – умисного вбивства власної матері, яке сталося ввечері, 12 грудня», – підкреслюється в повідомленні.


Читайте також:


Залишити коментар: