Названо 5 найкращих поз для сексу в гостях



Канікули в компанії коханої людини — прекрасний час. Але якщо ви проводите їх в батьківському домі, стримати пристрасть буває складно.

Експерти Cosmo склали добірку поз, в яких можна займатися сексом, не побоюючись раптового візиту бабусі. Читайте також Топ-5 секс-поз, які ви повинні спробувати цієї зими (фото 18+)

- джерело.

1. “Місіонерка”

Звична, але все одно приємна поза, в якій можна займатися сексом як на ліжку, так і на підлозі. У партнера є вільна рука, щоб прикрити рот жінці, якщо вона може не стриматися.

2. 69на боці

Варіант відомої пози для орального сексу, але ви обоє лежите на боці. По‑перше, вам обом простіше дихати. По‑друге, не напружується шия. По-третє, вільні руки. Крім того, не тягне стогнати, бо рот зайнятий.

3. Стоячи в душі

Секс у ванній — досить дивна забава, але в чужому домі цей варіант може стати в пригоді. У більшості дверей є замки, а шум води заглушає інші звуки.

4. Обличчям у подушку

Тиха версія догі-стайл. Жінка лягає на живіт, потім спирається на коліна і лікті (або зап’ястя). Це хороша поза для стимуляції клітора і глибокого проникнення. А всі стогони приховає подушка.

5. Тихі «ложки»

Ви лежите на боці, партнер дивиться жінці у потилицю. Вона піднімає верхню ногу, а коли його пеніс виявиться всередині — опускає. Тепер ви можете беззвучно рухатись навіть на скрипучому ліжку і насолоджуватися близькістю.


Читайте також:


Залишити коментар: