Наталія Могилевська може стати новою “Холостячкою“



Наталія Могилевська ретельно приховує своє особисте життя. Точно не відомо, чи є у її житті чоловік. Водночас їй систематично приписують різні романи, чи то з успішними бізнесменами, чи то з артистами, чи то з таємничими чоловіками.

- джерело.



Після участі в розважальному шоу Співають всі українська співачка зазначила, що готова взяти участь в інших проєктах. В особистому обліковому записі в Інстаграм-сториз Наталія Могилевська поцікавилася у шанувальників, де б вони хотіли її бачити. Велика кількість фоловерів написали “Холостячка”.

Наразі закінчується показ головного романтичного реаліті-шоу країни, в якому головною героїнею стала Злата Огневич. Залишилось лише кілька випусків і всі дізнаються, кого ж обрала виконавиця, а після фіналу творці почнуть шукати нову “Холостячку”. Шанувальники Наталії Могилевської дуже сподіваються, що це буде вона.

У сторіз артистка опублікувала фото, прифотошопивши себе в ролі головної героїні реаліті. Вона поцікавилася у публіки “за” вони чи “проти”. Варто зазначити, що більшість її підписників, хотіла б побачити зірку в цій ролі. Чи це так, ми дізнаємося нескоро. За традицією нову “Холостячку” оголошують навесні.


Читайте також:


Залишити коментар: