Напад на Дзідзьо організував рекетир, який до того погрожував йому розправою (відео)



Артиста на виході з авто перестріли троє чоловіків, один з яких до того вимагав у компанії DZIDZIO гроші.

- джерело.

Напад на артиста Дзідзьо організував чоловік  ім’я Михайло Мішков, якому колишній учасник гурту нібито перепродав свою частку у компанії DZIDZIO.

Про це ТСН Гламур повідомила PR-менеджер гурту Лілія Слюсар.

“Колишній учасник гурту Олег Турко нібито продав свою частку (25%) нашої компанії певній людині – Михайлу Мішкову. Але ми піддаємо сумніву правомірність цього продажу, оскільки нам не були надані докази щодо продажу, тому не можемо сказати, що ця угода була законною”, – розповіла Лілія Слюсар.

За її словами, Мішков неодноразово приїжджав до їхнього офісу із заявами про те, що він є співвласником компанії DZIDZIO, та вимогами про те, щоб йому виплачувалася частка від доходу.

Лілія додала, що вони просили у Мішкова надати докази продажу йому частки компанії, проте так і не дочекалися відповідних документів.

З часом Мішков перейшов до прямих погроз про завдання тілесних пошкоджень Дзідзьо та іншим учасникам гурту.

І, судячи з усього, тепер рекетир виконав свої погрози.

Зранку 28 грудня Дзідзьо мав ранковий ефір на радіостанції, проте так і не зміг зайти до будівлі, оскільки після виходу з авто його перестрів Мішков у компанії ще з двома невідомими чоловіками.

Вони почали висувати грошові претензії, а згодом один з чоловіків напав на Дзідзя, завдавши йому щонайменше один удар по обличчю.

Наразі на місці працює поліція, а лікарі встановлюють важкість отриманих травм.


Читайте також:


Залишити коментар: