Намагався врятуватися під ліжком: 7-річний хлопчик загинув в результаті пожежі



Вчора в селі Делень Арцизького району сталася пожежа, в результаті якого помер 9-річний хлопчик з ДЦП. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

- джерело.

Пригода сталася близько 10-ї години вечора. За попередньою версією, загорівся одяг, який сушився над піччю. Глава сімейства в цей день знаходився в сусідньому районі, а мати в момент трагедії пішла з двома молодшими синами до сусідки за молоком.

«За словами жінки, вона відійшла ненадовго, а коли повернулася – будинок був заповнений димом, а в кімнаті горів одяг, що впав з мотузки на піч, і розташоване поруч з піччю крісло. Жінка самотужки загасила вогонь. Сина вона виявила під ліжком, куди він ймовірно сповз, ховаючись від вогню і диму», – повідомили в поліції.

Ознак життя до цього часу хлопчик вже не подавав. За попередньою версією, він помер через отруєння продуктами горіння. Тіло загиблої дитини відправили на експертизу.

Сільський голова та місцеві жителі характеризували сім’ю як благополучну. Батьки, за їхніми словами, сумлінно виконували свої обов’язки. Відомості за фактом порушення вимог пожежної безпеки внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Читайте також:


Залишити коментар: