Намагався приховати жорстоке вбивство: син вбив рідного батька і спалив тіло



Поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві батька

- джерело.

У відділення поліції в Комунарському районі надійшло повідомлення про те, що під час ліквідації пожежі на дачі, рятувальники виявили закривавлений труп чоловіка.

Правоохоронці виїхали на місце події і встановили особу загиблого. Під час огляду трупа, судмедексперт виявив численні ножові поранення.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіціі в Запорізькій області, поліцейські опитали сусідів і родичів загиблого чоловіка і встановили, що до вбивства може бути причетний його син.

Підозрюваного затримали і він зізнався, що вбив батька і намагався приховати злочин, підпаливши будинок. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до 15 років в’язниці.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився місцевий житель 1960 року народження. При огляді тіла, експерт судово-медичної експертизи виявив численні ножові поранення.

Поліцейські опитали сусідів, родичів і знайомих убитого чоловіка і встановили, що до навмисного вбивства причетний 34-річний син потерпілого. Вчора, 11 березня, підозрюваного затримали. За даними відомства, він зізнався в тому, що підпалив будинок, щоб приховати приховати свій злочин.


Читайте також:


Залишити коментар: