Найстарша мама України відзначилася жахливим ставленням до дочки: “Жахнулися від побаченого”



Валентина Підвербна з Чернігова – найстарша породілля в Україні. Після штучного запліднення вона в 65 років народила дочку Анну-Марію

- джерело.

«Все, мене всі дістали, більше нічого не хочу говорити. За … ли », – заявила Підвербна журналістам.

Дізнатися як здоров’я дитини і що взагалі відбувається в однокімнатній квартирі, їм не вдалося. Відомо, що дочка ходить до місцевої школи.

У мерії Чернігова відзначили, що Підвербна кожен день приводить дитину в школу і так же забирає доньку після уроків.

“Сама ж дівчинка, на наш погляд, старанна дитина”, – відзначали чиновники.

ак як дана сім’я неординарна, вона стоїть на обліку у соціальних служб. Але Підвербна не пускає соцслужби перевірити, в яких умовах росте Анна-Марія можливості немає. При цьому пенсіонерка може і нагрубити і послати нецензурною лайкою.

Сусіди розповідали, що літня жінка з коляскою часом просить милостиню на автозаправці. А побувавши у неї в квартирі нечисленні журналісти відзначили моторошну занедбаність і бруд. У ванній смерділо давно замоченою білизною, в кухні – гнилою цибулею.

Один із сусідів якось побував у пенсіонерки будинку і жахнувся від побаченого.

«Одного разу Валентина Григорівна подзвонила мені, попросила допомогти зняти дзеркало. Каже, мовляв, мала лізе на меблі, хоче дзеркало розбити, так краще його зняти … Там був виключно сперте повітря, як ніби вікна не відкривалися кілька років. Не знаю, як там живуть. З кухні смерділо нестерпно гидко. Я пововтузився хвилин десять, але зрозумів, що більше не можу перебувати в цьому жаху, вибачився і пішов, порадивши їй знайти кого-небудь іншого. Справа в тому, що на кухні гадять. Валя кілька років садила дівчинку по-великому на раковину, тому що боїться мікробів з унітазу. Коли стік забився, викликала сантехніка. Той, побачивши все це, дар мови втратив», – розповів сусід.


Читайте також:


Залишити коментар: