Найкращий вік для шлюбу для кожного зі знаків Зодіаку



«Замуж не напасть – лишь бы замужем не пропасти», – говорить народна мудрість. Важливо не те скільки було гостей на вашому весіллі і наскільки пишним воно було, а те як ви будете жити після вступу в шлюб. Також складно визначити найкращий вік для шлюбу. Є випадки, коли люди одружуються в зовсім юному віці і святкують разом золоте весілля, або ж навпаки знаходять своє справжнє щастя вже після 40 років.

- джерело.

Визначити дату весілля, а також найкращий вік для вступу в шлюб, щоб ваш союз був щасливим і міцним допоможуть зірки.

Овен
Овни схильні до миттєвих імпульсів. Заміж, як правило, виходять рано, через кілька місяців після початку стосунків. «Пригальмуйте, і все гарненько обміркуйте», – радять вам зірки. Ранній шлюб у вашому випадку, найчастіше закінчується розлученням.

Телець
Неспішні і ґрунтовні Тельці навпаки занадто серйозно ставляться до вибору партнера. А дівчата готові чекати пропозиції роками. Не затягуйте, кращий вік для вступу в шлюб для Тельців ближче до 30 років.

Близнюки
Ранній шлюб у Близнюків цілком може бути щасливим, в тому випадку якщо їм не нудно з партнером і той задовольняє всі їхні емоційні потреби. В іншому випадку замикаються в собі, рідше подають на розлучення. До осілого способу життя готові після 35 років, але часто це відбувається вже в повторному шлюбі.

Рак
Найголовніше для Раків це сім’я. При цьому, якщо стосунки з батьками хороші – заміж не поспішають, тому що не хочуть покидати сімейне гніздо. Найкращий час для шлюбу – 23-25 років.

Лев
Якщо обранець відповідає всім високим вимогам і стандартам Лева, той готовий вступити в шлюб і бути вірним чоловіком, як кажуть «і в горі, і в радості». Але знайти гідного буває непросто. Найкращий вік для шлюбу до 30 років.

Діва
Діви зосереджені на кар’єрні амбіції, відсуваючи особисте життя на другий план, до тих пір поки не зустрінуть партнера з серйозними намірами, який відповідає їх уявленням про ідеальну дружину. Цікаво, що часто це буває досить рано. Найкращий вік для весілля 21-24, а також 27-29 років.

Терези
Терези часто поспішають із заміжжям так як їм подобатися сама ідея весілля, часто готові дати згоду першому, хто зробить пропозицію. І дуже добре, якщо за випадковим збігом обставин людина буде гідною. В іншому випадку своє щастя вони знайдуть лише в повторному шлюбі після 30 років.

Скорпіон
Скорпіон емоційно і пpиcтpасно включається у стосунки і раптово, немов по клацанню пальців, з них вимикається. Найголовніша проблема Скорпіонів – проблема з довірою до партнера. Якщо вонa присутня можуть побудувати щасливі стосунки в будь-якому віці.

Стрілець
Узи шлюбу Стрільців не надто приваблюють. При всій їх пpиcтpaсності і закоханості, вони занадто воелюбні. Тому заміж виходять пізно, коли дійсно хочеться сім’ю і дітей – зазвичай після 35. Але якщо їм зустрінеться партнер, який розділяє їх цілі інтереси цілком можуть бути щасливі в шлюбі і раніше.

Козеріг
Як не дивно, цілеспрямовані кар’єристи Козероги в шлюб вступають рано і швидко обзаводяться потомством. Вся справа в тому, що вони не бояться відповідальності і вміють планувати час так, щоб їх було вдосталь і на сім’ю на кар’єру. Якщо цього не відбулося, повністю віддаються роботі і заповітне «Так!», кажуть вже після 40 років.

Водолії
Творчі та незалежні Водолії чудово відчувають себе на самоті, тому заміж не поспішають. При цьому мають потребу в підтримці, тому якщо не відчувають її від батьків і друзів, шукають собі партнера, який розділяє його інтереси. В іншому випадку, можуть вийти заміж вже в 40, а то 45 років.

Риби
Рибам властива мрійливість, вони шукають у партнері в першу чергу споріднену душу, зв’язок на все життя. Опиняючись в полоні ілюзій і наділяючи партнера неіснуючими чеснотами часто заміж виходять рано. Найкращий вік для шлюбу – 27 років.


Читайте також:


Залишити коментар: